miercuri, 14 mai 2008

Adunate din calculator....scrise de mult..curaj avut in asta seara!

Azi am facut un pas destul de important pt mine...am preferat sa spun adevarul cuiva cu riscul de a-l face sa sufere acum...decat sa mint si...sa-l fac sa sufere mai tarziu...mi-a luat mult pana sa fac acest pas...super greu pt mine...o floare la ureche pt altii...dar eu nu sunt altii... :)poate e bine...poate nu...dar am invatat ca daca nu risti nu castigi...nu conteaza parerea altora... nu conteaza daca sunt de acord sau nu cu deciziile mele...pt ca cea implicata direct sunt eu si nu ei :)... nu conteaza ce a fost...nu conteaza ce va fi...conteaza atat...ca...ma simt bine...ca sunt fericita...ca nu ma intereseaza consecintele...AZI e cel mai important...nu IERI...nu MAINE. AZI si atat!!!

10 motive pt care azi trebuie sa zambesc..(intrucat foaia e prea departe de locul unde ma aflu eu acum, iar...lenea e boala grea la mine...nu ca as fi spalat pe jos si nu vreau sa fac urme... voi nota cele 10 motive care imi vin acum in minte..)

1. pt ca aseara chiar si pt numai cateva minute am avut iluzia unor clipe de neuitat....am avut soarele si luna in casa!
2. pt ca sunt mult mai frumoasa si mai dragalasa cand zambesc decat atunci cand sunt botoasa si trista
3. pt ca vb cu mama la telefon
4. pt bancul cu scufita rosie pe care mi l-a lasat Ion in offline
5. pt ca tocmai am fost laudata cat de bine arat
6. pt ca imi sta bine parul
7. pt ca dimineata 2 amice nu ma slabeau din priviri.
8. pt ca ziua de salar e tot mai aproape
9. pt ca nu e sefa
10. pur si simplu...pt ca sunt EU

Niciun comentariu: